Subscribe Now
Trending News

Blog Post

THE JOGGER
Flashback

THE JOGGER 

De ondertussen gepensioneerde Daryl Denner was een politieagent en militair. Toen deze loopbaan erop zat ging de man een workshop aan de New York Film Academy volgen. Ondertussen heeft hij reeds twee langspeelfilms gemaakt (Fists of Love en Unspoken).

Beide films zijn drama’s, maar Denner heeft ook interesse in verhalen met  thriller-elementen. The Jogger is daar een perfect voorbeeld van. Denner wilde een kortfilm maken met in zijn achterhoofd het idee hoe Alfred Hitchcock met dit concept zou omspringen. Het werd een kortfilm van zeven minuten, zonder dialogen maar met een enorme intense – en vooral doeltreffende – score van Michael Engesser.

The Jogger kreeg de aandacht van Screamfest Horror Film Festival, Amerika’s grootste en langstlopende horrorfilmfestival dat 10 dagen in oktober in Los Angeles loopt.  Screamfest heeft altijd een platform voor filmmakers en acteurs willen bieden die hun nieuwste werk willen laten zien. Op hun YouTube-kanaal staan massa’s kortfilms die je legaal kan bekijken. 


GENRE: kortfilm, thriller
JAAR: 2021
REGISSEUR: Daryl Denner
CAST: Amanda Troisi, Michael Bollentin, Rodney Reyes
LAND : USA


Related posts