Subscribe Now
Trending News

Blog Post

VIERDE FILM VAN JORDAN PEELE KOMT IN OKTOBER UIT
JORDAN PEELE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

VIERDE FILM VAN JORDAN PEELE KOMT IN OKTOBER UIT 

De vierde film van Jordan Peele, komt uit op 23 oktober 2026 via Universal. De film zou oorspronkelijk in december 2024 uitkomen, maar werd vanwege de staking verplaatst. Zoals gebruikelijk wordt alles geheim gehouden over deze productie.

Zijn sociaal bewuste horrorfilm Get Out kwam uit in 2017, en werd een knaller op het Sundance Film Festival en won een Oscar voor origineel scenario voor Peele, evenals vier Oscarnominaties waaronder die van Beste Film, Regisseur en voor hoofdrolspeler voor Daniel Kaluuya.

Peele’s Monkeypaw Productions heeft deal met Universal. Een van de volgende titels is Him van Justin Tipping, die in première gaat op 19 september 2025. Him komt van de makers van de sci-fi misdaadserie Limetown en volgt een veelbelovende jonge footballspeler die wordt uitgenodigd om te trainen op een geïsoleerd terrein.

Marlon Wayans speelt de rol van de legendarische quarterback en Tyriq Withers (The Game, Tell Me Lies) speelt zijn protegé. Ook Julia Fox (Uncut Gems, No Sudden Move), Tim Heidecker (First Time Female Director, Us), komiek Jim Jefferies (The Jim Jefferies Show) en hiphopfenomenen Guapdad 4000 en Tierra Whack spelen mee.

Related posts